ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Ξεκινάμε τη καινούργια χρονιά στο νέο μας χώρο στην Κηφισιά με το νέο κύκλο σεμιναρίων κοσμήματος. Βρες το εργαστήριο που σε ενδιαφέρει και κάνε άμεσα την κράτησή σου, οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες! 

Τώρα μπορείς να κάνεις online κράτηση για το σεμινάριο που σε ενδιαφέρει, με ταχύτητα και ασφάλεια!

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ONLINE !
ΚΟΣΜΗΜΑ

Προσφέρουμε μια σειρά από διαφορετικά σεμινάρια ανάλογα με τα ενδιαφέροντα καθενός. Ο κύριος κορμός αφορά σεμινάρια πάνω στο εικαστικό κόσμημα. Συγκεκριμένα το Κόσμημα – Μέταλλο (αρχάριο, προχωρημένο, προχωρημένο ΙΙ) αφορά στην επεξεργασία του χαλκού, του μπρούτζου και του ασημιού, ξεκινώντας με τις βασικές τεχνικές και φτάνοντας τελικά σε πιο σύνθετες τεχνικά και κατασκευαστικά. Το Χυτό Κόσμημα αφορά στην κατασκευή κέρινων μοντέλων για την παραγωγή χυτών κοσμημάτων. Στο Θερμό Σμάλτο, με βασικό εργαλείο το φλόγιστρο χρησιμοποιούμε μια εναλλακτική τεχνική για το χρωματισμό των μετάλλων.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Παράλληλα με τα σεμινάρια κοσμήματος, στο i DESIGN STUDIO τρέχει μια σειρά εργαστηρίων με θέμα τα εικαστικά και τις κατασκευές. Το Do It Yourself – Χρηστικά Αντικείμενα, είναι ένα σεμινάριο το οποίο ανακαλύπτει νέους τρόπους για να μεταμορφώσουμε παλιά αντικείμενα σε νέα χρηστικά αντικείμενα design. Το σεμινάριο Make IT, Sell IT απευθύνεται σε σχεδιαστές, χειροτέχνες, δημιουργούς και καλλιτέχνες που θέλουν να ξεκινήσουν την προώθηση των δικών τους προϊόντων μέσω διαδικτύου, μαθαίνοντας τα μικρά και μεγάλα μυστικά για αποδοτικότερες πωλήσεις. Παράλληλα με τα μεγαλύτερα σεμινάρια, έχουμε δημιουργήσει μια σειρά μικρότερων, ταχύρυθμων σεμιναρίων που πραγματοποιούνται συνήθως μέσα σε 2 – 4 συναντήσεις.

Sorry, no posts matched your criteria.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Γράψου στη λίστα ενημερωτικών μας newsletter για να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας, το πρόγραμμα των σεμιναρίων και χρήσιμες σχετικές πληροφορίες. Δεσμευόμαστε οτι δεν πρόκειται ποτέ και σε καμία περίπτωση να δώσουμε το email σου και τα στοιχεία σου σε άλλη υπηρεσία!

ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ