ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 

Τώρα μπορείς να κάνεις online κράτηση για το σεμινάριο που σε ενδιαφέρει, με ταχύτητα και ασφάλεια!

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ONLINE !
ΚΟΣΜΗΜΑ

Προσφέρουμε μια σειρά από διαφορετικά σεμινάρια ανάλογα με τα ενδιαφέροντα καθενός. Ο κύριος κορμός αφορά σεμινάρια πάνω στο εικαστικό κόσμημα. Συγκεκριμένα το Κόσμημα – Μέταλλο (αρχάριο, προχωρημένο, προχωρημένο ΙΙ) αφορά στην επεξεργασία του χαλκού, του μπρούτζου και του ασημιού, ξεκινώντας με τις βασικές τεχνικές και φτάνοντας τελικά σε πιο σύνθετες τεχνικά και κατασκευαστικά. Το Χυτό Κόσμημα αφορά στην κατασκευή κέρινων μοντέλων για την παραγωγή χυτών κοσμημάτων. Στο Θερμό Σμάλτο, με βασικό εργαλείο το φλόγιστρο χρησιμοποιούμε μια εναλλακτική τεχνική για το χρωματισμό των μετάλλων.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Παράλληλα με τα σεμινάρια κατασκευής κοσμήματος, στο i DESIGN STUDIO τρέχει μια σειρά εικαστικών σεμιναρίων γύρω από τη θεματολογία του κοσμήματος. Το Ιστορία του Κοσμήματος, μας ταξιδεύει παράλληλα με την ιστορία του πολιτισμού μας, με αναφορές σε λαούς, υλικά και τεχνικές, είδη κοσμημάτων ανά τους αιώνες, βοηθώντας μας να αντιληφθούμε τη γέννεση αυτής της τέχνης.

Το σεμινάριο Γυναίκα και τέχνη μας οδηγεί να ασχοληθούμε με την δύσκολη πορεία των γυναικών στην Ιστορία της Τέχνης και το πως μας έδωσαν την ευκαιρία σήμερα να απαιτούμε τα δικαιώματά μας και να υπερασπιζόμαστε τους εαυτούς μας.

Παράλληλα με τα μεγαλύτερα σεμινάρια, έχουμε δημιουργήσει μια σειρά μικρότερων, ταχύρυθμων σεμιναρίων που πραγματοποιούνται συνήθως μέσα σε 2 – 4 συναντήσεις.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Γράψου στη λίστα ενημερωτικών μας newsletter για να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας, το πρόγραμμα των σεμιναρίων και χρήσιμες σχετικές πληροφορίες. Δεσμευόμαστε οτι δεν πρόκειται ποτέ και σε καμία περίπτωση να δώσουμε το email σου και τα στοιχεία σου σε άλλη υπηρεσία!

ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ